Za dr Milu Živojinović saznao sam preko rođake koja je njen stalni pacijent i ima samo reči hvale. Međutim, sa intenzivnijim pregledima krenuo sam tek nakon ozbiljnog infarkta koji sam imao prošle godine. Oduševio me je njen specifičan pristup pacijentu kome uvek prilazi kao prijatelj. Mogu da je pozovem u bilo koje doba dana kako bih se konsultovao i posavetovao oko problema koji me muče. Uvek je tu za pacijenta i to mi uliva sigurnost.

Dr Mila je jedina, od svih kardiologa kod kojih sam bio, uspela da mi prijemčivim jezikom objasni koji je problem sa mojim srcem, kao i koji je uzrok nastanka tegoba sa kojima se susrećem. Posebno mi je bila zanimljva Darkfild metoda kojom sam proverio opšte stanje organizma nakon infarkta. Doktorku Milu bih preporučio svima zato što je, pre svega, maksimalno posvećena svojim pacijentima i mogu u svakom trenutku da računaju na njenu pomoć.

Ljubomir Đerković
preduzetnik, Beograd

Tek od nedavno posećujem doktorku Milu, ali mogu da kažem da sam odmah nakon prvog dolaska osetila neku posebnu privrženost i veoma sam joj zahvalna jer je uspela da mi utvrdi tačnu dijagnozu i da odgovarajuću terapiju i moj visok pritisak je sada doveden do potpune normale. Nekada je bio 190/100, 220/120, a sada je 120/80 ili 136/80. Tome mogu da zahvalim jedino gospođi Mili i njenom savesnom lečenju i savetima kojih se striktno pridržavam.

Doktorku mi je preporučila snaja, koja je dolazila ranije u Cardial zbog istog problema. Sada se dobro osećam i mogu da nastavim sa svim aktivnostima koje sam pre nastanka problema obavljala.

Veoma sam srećna i zahvalna i žao mi je što nisam ranije upoznala doktorku.

Smilja Divjak
Penzionerka, Beograd

Doktorku Milu Živojinović sam upoznala putem preporuke jedne naše zajedničke prijateljice koja se dugo vremena lečila kod doktorke. Ona mi je preporučila u momentu kada sam odlučila da unapredim svoje zdravlje i predupredim bolesti koje prate savremenog čoveka i njegov način života. Neaktivnost, neredovna ishrana bili su moj glavni problem, te mi je dr Mila Živojinović preporučila da se uključim u njihov kardio program koji podrazumeva kardio vežbe dva puta nedeljno u okviru ordinacije. Vrlo su pogodne i za mlađe i za starije ciljne grupe, jer ste pod konstantnim nadzorom stručnog lica, dr Dragane Živojinović Ganem. Nekoliko puta u toku treninga se vrši merenje pritiska i nekoliko puta u toku treninga se vrši merenje pulsa. U svakom trenutku doktorka Dragana zna koji je nivo optrećenja osoba dostigla i ukoliko treba da se odmori, doktorka to sugeriše. Uz vežbe je išao i nov režim ishrane, što je doprinelo da se bolje osećam, a pre svega sam bila sigurna da za sebe i svoje zdravlje radim nešto veoma korisno. Nikada ne smemo da se vodimo parolom:“To se meni neće desiti“, kao što većina ljudi misli kada im se predloži da se uključe u tako neki projekat preventive, nego zaista treba ozbiljno shvatiti da brzina kojom živimo, način ishrane i stres koji je svakodnevna odrednica naših života, određuje  da dođe do ovakvih bolesti. Zato preporučujem preventivu i uključivanje u program vežbanja i zdrave ishrane, koji će individualno, shodno vašem stanju, pripremiti i voditi stručni tim ordinacije „Cardial“.

Biljana Oljača
stručnjak za odnose sa javnošću, Beograd

Doktorku Milu Živojinović sam upoznala na jednom od mojih predavanja kada je ona primetila da se osećam loše u smislu da se brzo zamaram i jedina mi je zaista pomogla. Ranije sam dobijala neke tablete iz Amerike za imunitet, ali nisu mi pomogle. Više od mesec dana sam držala predavanja, a i dalje sam se osećala loše, misleći da je grip u pitanju. Tada mi je doktorka prišla i rekla: „Znate, možda bih ja mogla da vam uzvratim na neki način“ pošto su moja predavanja bila besplatna, „pa biste mogli da dođete kod mene da vidimo da li je sve u redu sa vašim srcem“. Međutim, ja joj na to odgovorim. „Sa mojim srcem je sve u redu. Ili bar tako mislim.“ I nisam bila u pravu. Na pregledu kod dr Mile ustanovljen mi je koksaki virus, sa kojim sam se borila 16 meseci. Baš je bilo dramatično. Srećom dsoktorka je prepoznala simptome i pomogala mi u toj borbi i bila pri ruci čak i noću. Sada smo prijateljice. Danas se osećam odlično i moje srce je gotovo u potpunosti povratilo snagu, čak ne moram da nosim lekove sa sobom. Slušam doktorkine savete i redovno dolazim na kontrolu, zdravo se hranim i razmišljam pozitivno. Svima bih preporučila Cardial group

Lila Blumenau Mihailović
Akademska slikarka i vajar

Za doktorku Milu znam već 14 godina. Moj suprug je dugo veoma uspešno lečio srce kod doktorke Mile i tako sam i ja saznala za nju. Nakon što je jedini kardiolog u koga sam imala poverenja izgubio život, muž mi je rekao da dođem kod doktorke Mile. Više od 40 godina se borim sa visokim pritiskom, koji me je jednom umalo koštao života. Doživela sam infarkt, a nisam bila zadovoljna brigom i negom u bolnici, te sam to stanje izlečila u kućnoj atmosferi uz porodicu i doktorku Milu. Mogu slobodno da kažem da mi je doktorka Mila spasila život, i zato rado kažem:“Na prvom mestu je Bog, pa doktorka Mila.“ Danas se osećam dobro, iako se teže krećem (stigle su me godine), ali sam i dalje redovna na kontrolama i slušam doktorku Milu

Vida Rakinić
Penzionerka, Beograd

Za Cardial sam saznao slučajno i zbog zdravstvenih problema počeo sam redovno da posećujem doktorku Milu i doktorku Draganu. Lečio sam se u Cardialu skoro tri godine i za to vreme sam stvorio prijateljski, gotovo porodičan odnos sa doktorkama koje su mi puno pomogle i još jednom dokazale svoju profesionalnost i posvećenost svakom pacijentu. Nakon mog odlaska u inostranstvo, ostali smo u kontaktu putem mail-a i društvenih mreža. A sada kada sam ponovo tu, nastavio sam da odolazim na redovne kontrole. Danas se osećam dobro, vodim računa o svom zdravlju, zdravo i redovno se hranim i pijem puno tečnosti tokom dana. Jer, zahvaljujući doktorkama Mili i Dragani naučio sam da je preventiva najvažnija.

Vojislav Milutinović
Beograd