Srećni svakog dana!!!

Doktorka Mila Živojinović će u svojoj ordinaciji „Cardial group“ organizovati drugi ciklus predavanja i praktičnih radionica „Srećni svakog dana“!

TEMATSKA PREDAVANJA i PRAKTIČNE RADIONICE (individualne i grupne) su namenjene svima koji žele da se upoznaju sa najčešćim faktorima rizika – kako da ih prepoznaju i određenim tehnikama ovladaju njima u cilju očuvanja zdravlja.

Tokom trajanja radionica naučićete kako da pripremite svoj organizam na nepredviđene životne situacije i da izvučete najbolje iz sebe.

Osim prenošenja iskustva, koje je dr Mila Živojinović sticala tokom dve decenije brižljivog rada sa pacijentima, ona će vam pomoću praktičnih primera pokazati i naučiti vas kako da:

– se lakše suočite sa životnim problemima

– pravilan program ishrane, meditacije i fizičke aktivnosti

– uspostavljanje harmonije duha i tela (pravilno balansiranje između obaveza i posvećivanju i ispunjavanju sopstvenih potreba).

Cena za sve tri radionice je samo 3. 500, 00 rsd, a zakazani datumi su 22. i 24. septembar, kao i 2. oktobar s početkom od 17:30h.

Prijave putem Email-a ili telefona su obavezne, rezervišite svoje mesto na vreme i naučite kako da budete SREĆNI SVAKOG DANA!

Email: info@cardialgroup.rs

Telefoni: 011/ 386 19 70 011/ 245 44 53